Audit website

Ce analizăm?

Resimți dificultatea în accesarea conținutului de către cei interesați? Îți dozezi eforturile pentru a face ca vizitatorii să exploreze mai în profunzime site-ul tău, să rămână captivați și să nu îl părăsească rapid?

Revizuirea Designului și Structurii

Un redesign sau un design atrăgător contribuie la îmbunătățirea rapidității, eficienței și consistenței site-ului tău. Este crucial ca design-ul să fie echilibrat, luând în considerare atât estetica, cât și funcționalitatea, fără a sacrifica una în detrimentul celeilalte.

Calitatea Conținutului

Originalitatea și autenticitatea conținutului sunt esențiale pentru un site care să convertească rapid și eficient. Fie că este vorba de texte, fotografii sau videoclipuri, conținutul pe care îl utilizezi trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, să fie captivant și să transmită cu eficacitate mesajul dorit.

Eficiența Funcționalității

Pentru a permite clienților să efectueze comenzi online sau să-și exprime opinii despre produsele sau serviciile tale, paginile site-ului tău trebuie să furnizeze aceste servicii într-un mod plăcut și intuitiv.

Optimizarea Elementelor de Conversie

Este benefic să structurăm site-ul astfel încât utilizatorii să conștientizeze că nu oferim doar informații, ci și elemente disponibile pentru achiziționare. O chemare la acțiune bine construită poate genera rezultate similare cu o reclamă expusă într-un magazin, creând impulsul de a efectua o achiziție.

Adaptarea la Dispozitivele Mobile

Conform statisticilor, 61% dintre vizitatori renunță la un site în cazul în care întâmpină dificultăți în utilizarea pe dispozitive mobile. O experiență de navigare îmbunătățită se traduce prin mai mult timp petrecut pe site-ul tău și, implicit, poate genera conversii mai mari pentru afacerea ta.

Optimizarea Timpului de Încărcare

O reducere a timpului de încărcare la 3 secunde poate conduce la o creștere a profitului cu 7-12%. Acest lucru se datorează vitezei optime de încărcare a paginilor web, imaginilor și conținutului, precum și a oricărui element din magazinul online. Paginile cu o viteză de încărcare mai bună sunt evidențiate și apreciate de către Google.