Securitate Website

Evităm Problemele Prin Prevenție

Înțelegem importanța zicalei „Este mai ușor să previi decât să repari”, mai ales când vine vorba de securitatea site-ului tău. Pentru a te asigura că afacerea ta online este în siguranță și că vizitatorii pot naviga fără griji, recomandăm cu tărie să profiți de serviciile specializate ale experților noștri în securitate cibernetică. Suntem aici pentru a te sprijini în acest sens și pentru a preveni potențialele amenințări înainte ca acestea să devină probleme majore.

Auditare Website

Efectuăm o examinare completă și detaliată a întregului tău site pentru a identifica cu precizie eventualele probleme. Această analiză cuprinzătoare acoperă aspecte precum securitatea, performanța, structura paginilor, conținutul și orice alt factor relevant pentru buna funcționare a site-ului tău.

Intervenție de Urgență

În cazul unei eventuale compromiteri sau virusări, acționăm prompt și decisiv. Salvăm imediat datele prin blocarea accesului la site și efectuarea unui backup local, asigurând astfel protejarea informațiilor tale în cel mai scurt timp posibil.

Curățare Website

Efectuăm eliminarea conținuturilor și conturilor considerate periculoase, asigurându-ne că site-ul tău este lipsit de orice amenințare. Actualizăm pluginurile și platforma WordPress la cele mai recente versiuni, contribuind astfel la întărirea securității și funcționalității site-ului tău.

Reactivarea Operațională

După finalizarea acestor etape, site-ul este pregătit să fie readus în activitate. În această fază, generăm parole noi și efectuăm ultimele teste de funcționalitate pentru a ne asigura că totul funcționează impecabil.

Implementare Măsuri de Protecție

Înainte de a reporni site-ul, ne asigurăm să instalăm un sistem de protecție eficient și personalizat pentru a preveni orice viitoare amenințări sau atacuri. Este o măsură esențială pentru a asigura securitatea continuă a site-ului tău.

Relansarea Website

Felicitări! Site-ul este acum funcțional, curățat și protejat, pregătit să ofere o experiență sigură și de calitate utilizatorilor.