Mentenanță site

Descoperă Serviciile Noastre de
Mentenanță Website

La Atelierul de IT, oferim soluții complete de mentenanță, acoperind aspecte precum devirusare și backup de date. Asigură-te că site-ul tău funcționează eficient și este securizat pentru a fi accesat în siguranță de către vizitatori. Aceasta este cheia pentru a oferi o experiență plăcută utilizatorilor tăi, transformându-i rapid în clienți fideli. Nu rata această oportunitate!

Te protejăm cu încredere

Asigurăm securitatea site-ului tău, apărându-l împotriva amenințărilor online, efectuăm backup-uri regulate și suntem gata să-l restaurăm la cererea ta.

Mereu Actualizat și Performant

Echipa noastră de specialiști se ocupă de îmbunătățirea constantă a performanțelor site-ului tău și îți recomandă cu entuziasm funcționalități noi și inovatoare.

Experți în WordPress

Suntem specializați în WordPress, una dintre cele mai recunoscute și utilizate platforme la nivel global (34% din toate site-urile web din lume).

Viteză și Performanță

Excepțională Abordăm cu atenție integrarea elementelor multimedia pentru a asigura o experiență de navigare fluentă și rapidă. Prin metode avansate de optimizare, ne asigurăm că site-ul tău rămâne eficient și performant, chiar și cu adăugarea elementelor multimedia.

Reacții Prompte

Sunteți asigurat de promptitudinea noastră în răspunderea la solicitările tale și în implementarea acestora într-un timp rapid.

Analizăm și Documentăm Detaliat

Efectuăm cercetări amănunțite pentru a te documenta cu privire la diverse funcționalități. Analizăm capacitatea site-ului și opțiunile oferite de platformă, urmate de o estimare precisă a eforturilor necesare.